Last night, somehow, feels likes a lifetime ago


Nu är snart den här måndagen över. För mig är det den sista måndagen i augusti som jag går i skolan på flera flera år. Haha, jag har fått lite noja över att allt jag gör det här året är sista gången. Sista sommarlovet har varit och jag går med sm3fva för sista gången och ja, jag hatar dom två orden, sista gången. Hur mycket jag än hatar skolan för tro mig,det gör jag. Så kommer jag nog sakna delar av den. Iallafall människorna. Okej nu spårar jag, det är inte så att jag slutar imorgon precis. Jag har ju ett fucking år kvar. Detta inlägg passar nog bättre i juni 2011. Näe men seriöst, erkänn att ni också tycker att det är liite sorgligt?


så snurra min jord igen, radion spelar vår sång


Seriöst, den här helgen har jag inte gjort ett jävla skit. Eller jo, jag gick en promenad med maria igår. Annars har jag spenderat hela helgen liggandes i min säng eller soffan. Mitt huvud har strejkat så jag får skylla på det. Imorgon är det måndag, jag hatar den dagen. Bara för att det är skola såklart. Hoppas ni har haft en fin helg fullt med trevligheter.


so i stopped holding on and then you came along


Nu är skolan igång igen och jag är redan dyngless. Jag har sämst schema och vissa kurser känns lite mer förjävliga än andra. Det finns dock inte så mycket att göra. Det är ju som sagt bara ett år kvar, schalalaaa!


Som om jag snubblade pladask på marken och bara dog

Allting har förändratas men du finns kvar. Det var så längesen men det finns där än.
Det är snurrigt nu.


Vi saboterar allt vi inte kan ta med oss

Jag tänker inte gå in på många detaljer. Men pdol var underjävlabart och kent var bäst! Jag hade inte förväntat mig något annat och det blev bättre än vad jag hade förväntat mig. Nu ska jag ut i solen sen om några timmar ska jag träffa några brudar från klassen och vi ska ut och röja i holmsund, så se upp!


RSS 2.0