snälla säg det igen, och säg det igen

Allting har gått så fort, det här hänt så mycket på alla håll och kanter. Jag har skrattat tills magen vänt sig ut och in men också gråtit tills tårarna tagit slut både av glädje och inte. Jag har inte hunnit med helt enkelt. Men fint har det varit och jag har haft oerhört roligt. Och det är två dagar kvar innan jag och vickan åker till pdol,
Det är sommarlov och vad som än händer så ska jag leva ut det till max. Punkt slut.


I love the way you lie

hallådär sötnosar!
Jag är inne på min sista arbetsvecka och jag börjar le bara jag tänker på det. Resten av lovet ska jag njuta så det bara sjunger om det!
Nu har även maria kommit hem från peace&love och imorgon ska vi ha en riktig tjejkväll igen. Vaxning av benen,färgning av ögonbryn/fransar,ansiktsmasker och ja, allt som hör till en  som gäller och på dagen ska jag och maria vara på iksuspa. Kan ju nästan inte bli lyxigare. Taggad nanting, sen på fredag vet nu ju redan vad som händer. Jag ska försöka att inte säga det en gång till,hihi. Men från fredag kommer jag vara borta från den här stan tills i slutet på juli. Då kanske ni förstår varför jag nästan gråter av glädje vid bara tanken.



you're so beautiful that it's painful

Har inget vettigt att säga. eller jo,snart kommer elsa och då blir jag nog på bättre humör. puss.


just like a wavin' flag

hola guapas! Idag åkte josefin till grekland.På flygplatsen stod vi på varsin sida av glasväggen och sa att vi redan saknade varandra.Men jag hoppas att hon får jätteroligt och tänker på mig som måste jobba medan hon äter en massa go glass i solen.
Det som glädjer mig är att om två dagar äre helg och om en vecka och en dag åker jag och vickan till stockholm (!!!!!!!!!!!)
Nu är jag dock way to trött för att skriva, känner hur alla orden bara flyter ihop. puss!

fina människor igår hos josefin!


RSS 2.0