ut med det gamla och in med det nya, hej och välkommen 2012


Imorgon är sista dagen på det här året och tacka fan för att det blir ett nytt. Mycket som vill glömmas men det som har varit fint, har verkligen varit fint. Och tack till alla som varit där när jag gått sönder. Hoppas ni har en glittrande nyårsafton så hörs vi nästa år! Puss
♥♥













Bedöva mig, det känns som jag blivit halv. Och nu är falska känslor bättre än inga alls.



Min jul har varit perfekt och jag har försökt umgås så mycket jag kan med storasyster och Maria. Igårkväll åkte båda iväg igen och jag har sen dess drunknat i mina egna tårar. Är det något jag lider av så är det seperationsångest, sinnes. puss.


Vi faller så fort vi reser oss upp men det blir bättre varje dag.


Idag tog min syster körkort så imorgon kommer hon hit och snart kommer Maria hem, ääääääääääntligen! Nu ska jag försöka ta mig ur sängen och städa. Min dygnsrytm är allt utom okej just nu. Puss!

Where did the people go? My hands are empty. You're not the answer, I should know


Firandet började kanoners och vilka fina tjejer jag har omkring mig(!!!) Dock slutade det med svordomar
och skor och en jävla massa annat som flög åt alla dess håll. Vinglade hem skrikandes med Amy och igår var jag mer död än levande.


Jag kan inte förstå att det är ett år sen vi firade 18-års dagen, det hade lika väl kunnat vara igår.


Hands up high we burn it up the sky, we got the dance floor crazy


Ikväll ska vi fira att jag och amt har ett år kvar till systemet. Vi hörs när jag känner mig levande igen, puss!

"tack för att du finns och har förgyllt mina senaste 19 år. Ser fram emot många fler!"

På min födelsedag fick jag en externhårdisk av min storebror Arvid när han vet att mina datorer går sönder gång på gång och aldrig tagit mig i kragen och köpt en hårdisk. Han har fyllt den med både gamla och nya bilder. Helt klart en av dom bästa presenterna jag fått. Bildgalning som jag är!



I juni 2007 konfirmerades jag men tyckte det var viktigare att träffa norska fotbollskillar på campingen.


Midsommar 2007 i Lycksele, jag älskade den traditionen.




Nyår 2007 i Lycksele, jag älskade den traditionen också.

På min namnsdag fick jag en snowboard och passande skor av Arvid sen kunde jag tydligen inte vänta på att komma ut i backen.


På midsommarafton 2008 sa Henke att jag skulle gå ut i hans bil och hämta mammas paket, när jag sen öppnade bagaget stod denna skönhet där. Jag skrek tills jag tappade andan och sen gjorde jag inget annat än att köra runt runt runt.
Dagen efter åkte vi till forsen som vanligt där jag och elsa stod och sjöng otroligt falskt. Minns att jag smsade upp 3000 sms under två veckor den här tiden i mitt liv och hade bara en person i tankarna.

Julen 2008 firade jag i Stockholm och väntade ständigt på att Rut skulle komma till världen. Det gjorde hon dagen efter att vi kommit hem. 

I April 2009 åkte jag till Arvid i Norge och hälsade på där vi åkte snowboard med Freddan. 

Jul 2009, första julen Odd firade med oss och Josefins familj kom som vanligt på besök.

17 Juli 2010 gifte sig Arvid och Sofi. Bland det finaste jag varit med om.

Jag och Arvid åkte till Lycksele i slutet på sommaren 2010 och nattbadade med Elsa i iskallt vatten.



Den 10 december skulle Mamma hämta mig från skolan, när jag kliver in i bilen och då sitter Arvid där vid ratten. Chockad var bara förnamnet. 11 december fyllde jag 18, mamma var magsjuk (förklarar varför hon sitter inlindad på bilden..) Jag fick körkortet av Arvid och vi umgicks hela dagen, min bästa födelsedag. Helt klart.

I somras spenderade jag många dagar i stockholm och umgicks otroligt mycket med Arvid när jag inte diskade på jobbet.

Avslutar detta milslånga inlägg med en fruktansvärt gammal bild. Arvid har skämt bort mig mycket under hela mitt liv med både saker men också tonvis med kärlek. Jag har funderat mycket över det och en dag sa mamma att han hade sagt "Ester ska aldrig behöva sakna något i sitt liv, det ska jag se till" efter att vår pappa stack. Det är förklaringen och jag kan nog aldriga tacka honom tillräckligt.


I'm willing to do whatever




KENT


I april kommer det nya albumet ”Jag är inte rädd för mörkret”

Jag.är.överlycklig.nu.


Who run the world? Girls!


Idag vaknade min dator och jag började nästan grina av glädje för att jag slapp förlora mina bilder osv. Hur som helst tuffar jag med tåget till mormor imorgon eftersom min syster är där och förhopnningsvis tar körkortet inom kort framtid! Sköt om er!


Jag minns bara allt det bra, allt som var du och jag. Men aldrig, aldrig kommer allt tillbaks.


Igårkväll frågade mamma vad jag önskar mig, fyller år på söndag och vet fortfarande inte vad jag önskar mig. Har ni något förslag? Det bästa den här veckan är att Maria meddelat att hon kommer hem till jul och att Rebban har startat en matblogg som jag kommer stalka! puss och kärlek!

HAPPY BIRTHDAY


Hipp hipp hurra för idag fyller Amy hela 19 år! Vi träffades första gången på ett uff-disco och det var väl på moppekursen vi lärde känna varandra på riktigt. Det är 4 år sen i helgen och just nu dansar vi nog lika mycket som vi gjorde på uff! GRATTIS AMYBOY! ♥ p.s det är också ett år sen jag fick magsjuka hemma hos Amy som gjorde att jag blev laktosintolerant, det är fan också värt att firas/sörjas eller något. hihi puss


RSS 2.0