On the first page of our story,the future seemed so bright


Exakt samma känsla som jag hade när den här bilden togs har jag nu. Men den här gången pekar fingret mot alla jävla inlämningar som ska in innan jul. daaaaaaaaaamn


We're gonna dance all night because we say so


Det enda positiva med kommande vecka är att amy fyller 18 på fredag (!!!!!!!!!!!!!) Fram till fredag kommer jag få sitta fastklistrad med skolböckerna. Jag tror inte ens jag behöver beskriva hur det känns. Hoppas ni får en bättre vecka än mig. Puss.


Things just ain't the same,and I'm ready for change.


Jag stör mig så fruktansvärt på mobilen som jag har lånat av amy. Mamma åker till götet på torsdag. Jag ska till vårdcentralen på fredag. Min helg är oplanerad. Jag saknar en jävla massa människor. Jag borde börja med flera skoluppgifter men har ingen energi och kylan tar snart död på mig. Så ser min vecka ut, en jävla massa minus men att ha ff är ju aldrig fel? puss på er.


If i found a way to restart and to forget you and to hide away.



Ni som inte har sett skins, måste göra det. Så förbannat jävla bra.

men det blir bättre om vi är tillsammans. så mycket bättre.






När jag tittar på sommarbilder hatar jag kylan ännu mer. Det här är min stuga. Den ligger mitt ute i skogen men det är underbart att vara där både på sommaren och vintern. Iallafall om man har bra sällskap och väder. Eller vad säger du Elsa?

Keep telling myself that it's not worth it


Jag har gått så långt, nästan blivit van. Historien upprepar sig och slutar alltid likadant.

Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå.I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år.


Jisses vad bra bild. Det är jag,som är laddad inför lite bodypump och som ska hålla ett 5 minuter långt tal om språk imorgon. Nej jag har inte börjat och ja, jag ska iväg och träna istället. Bra planering,bra att jag känner mig motiverad och bra att jag inte bryr mig osv. Vilken jävla tur att jag inte är storasyster och ska vara en bra förebild (och nej, josefin och mattias gills inte. Det är snarare dom som är mina förebilder)

En önskan om bilder från 2007 kom i förra inlägget. Tim (vet inte hur man kommenterar på din blogg) är det 2007 bilder du vill ha så ska du få det. Vet ju en snygg kille jag har kort på sen den tiden! puss!


But I keep thinking that you'll wake me up with a whisper in my ear


Funderar på att ta bort bloggen. Har absolut inget intressant att skriva om, endast massa klagomål om skolan. Så skriv om det är något speciellt ni vill veta. Kanske att jag är precis 17 år och 11 månader imorgon? Tänkte väl det. Jag är inte gjord för det här med att blogga, det är bara att inse. puss.


Jag har gått så långt, nästan blivit van. Historien upprepar sig och slutar alltid likadant


Lovet är slut men vi är lediga idag och imorgon är det friskvårdsdag vilket gjorde hela min vecka. Min storasyster har just lämnat stan och det känns redan väldigt tomt. Höstlovet är slut och det är dags för skolbänken igen. Men inte idag. Jag har ett berg av saker jag borde göra men ingen energi. Idag är det bara sängen och Daniel Adams-Ray's nya album för hela slanten. puss.

RSS 2.0