we don't celebrate sundays

Idag mår jag som jag förtjänar. Kom hem vid halv 5 imorse och har fått alldeles för lite sömn. Huvudet värker och jag har ont i hela kroppen. Men jag hade väldigt trevlig igår och träffade en jävla massa folk som jag aldrig sett förut. Bilder kommer senare när vickan har slutat jobba och OJ så jag lider med henne att hon behöver stå på köttborgen och jobba såhär dagen efter.

bjuder på en fin bild på mig och elsa!


don't bring flowers after i'm dead

Jag och Amy hade dansuppvisning idag, vi var mycket duktiga. Kammade fram ett vg av sofia,vilket känns helt jävla underbart. 
Sen som grädde på moset så hittade vi ett oöppnat ciggpaket vid vägen, hur stora är oddsen att man hittar ett OÖPPNAT? näe jag ler fan när jag tänker på det!


never too late

Ja nu var det ett jävla tag sen jag skrev känns det som. Nu har amy hjälpt mig att ändra bloggen så nu är jag back on track.
Det är inte mycket som hänt sen sist, känns som att skolan är det enda som har existerat i min värld. Kulturnatta är väl det enda som har varit ett plus, eller rättare sagt ett väldigt stort plus. Nu i helgen är det yran och jag ligger hemma ikväll som en gammkärring. Tillochmed min mamma är ute på party. Men imorgon är det min tur att kliva in i dimman.
Ha det så kul i helgen och ta det lugnt med alkoholen!

Mycket snygga och sexiga brudar idag på yran!

DET OMÖJLIGA HAR HÄNT

Jag och AmyBerglund har inte ätit godis/kakor/chips/snabbmat på 1månad och 3 dagar. Jag är nog den mest sockerberoende personen som vandrar runt på denna jord. Men tydligen klarar jag det. helt jävla otroligt.
På skolavslutningen får jag börja njuta av livet igen. Bryter någon av oss, får den vandra omkring i bikini på stan och betala den andra personen 200 kronor,så nog fan äre värt det.
Är vi awesome eller är vi AWESOME?!

finamy på spaning på N-huset;)


Follow me, follow me,fol-la-la-lala

Hejsan sötnosar. Idag lyssnade vi på PA redovisningar hela dagen. Jag cyklade hem och somnade i soffan. Nu måste jag ta tag i lite plugg. Livet äger inte ibland. Men om en vecka åker jag och elsa till stockholm, lite livsglädje känner jag ändå.


finfina partypinglor!


The feelings that I feel when I feel

Jag och maria sitter just nu och klurar på meningen i rubriken, det går inte framåt.
Jag har varit sämst på att uppdatera, jag vet. Tyvärr, men jag har börjat tappa blogglusten (oväntat).
Hur som helst hade jag och vickan underbara dagar i riksgränsen och valborgsfirandet,blev som det blev.
Ikväll har jag och maria varit och spinnat som tusan, vi ska vara med i en tävling på tenton. Och ja, vi ska vinna. Planen är att vi ska gå på så många pass vi hinner under veckorna inklusive vardagsmornar. Hur bra det går får vi ju se med tanke på hur pigg(läs död) jag är på morgonen.


RSS 2.0