999 - så jävla bra.

 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VB12iCO8MkU

Godnatt från Kent_besatt_tjej_92.





Not knowing which directions the correct one. Do I discard or remake it.



Hejsan på er, just nu blöder mina ögon av trötthet. Det här med min trötthet har börjat skrämma mig. Hur mycket jag än sover så är jag lika förbannat trött. Inte OK! Det som är mer än OK däremot är att jag gått och skaffat mig en fin vit Iphone. Så jävla jävla jävla nöjd. Och i helgen ska jag äntligen åka snowboard ♥ Nu ska jag hälla i mig kaffe i mängder, puss.

Det snurrar siffror i min skalle


Ja, här sitter jag och jämför olika abbonemang. Jag och matematik är ju kanske den sämsta kombinationen som går att hitta (som ni ser på bilden...) Skulle aldrig göra detta om det inte vore för att jag fick order från min storebror att han ville se resultatet innan jag går och köper mig en iphone. Han är sjukt ekonomisk och jag är väl raka motsatsen.

Så lättlurad jag är när det gäller försäljare skulle jag lätt kunna komma hem med det sämsta och dyraste. Men en iphone ska jag ha, så om jag måste sälja mig själv för att ha råd.


Min otroligt otekniska hjärna har äntligen förstått hur man överför bilder från mobilen till datorn.





Eftersom ni inte gav något förslag på vad jag kan skriva om så får ni istället se lite bilder från senaste. Och samtidigt få lite nackspärr. Näe men fantasin är inte på topp just nu. Puss.

Now you're just somebody that I used to know.


Imorse skjutsade jag mamma till flyget och nu har jag lägenheten för mig själv i en vecka. Åt glass och coca-cola till frukost. Känns rätt OK att inte ha några middagsrutiner eller liknande. Jag har inga peningar på mobilen så det är därför ni inte får några svar om ni skickar sms. Använder mig numera av facebook-meddelande som svar.

Jahapp, nu vet ni det. Seriöst. Vad vill ni att jag ska skriva om? 
Saknar er!


Alltid förberedd för storm. Jag kan tänka tills det knappt finns något kvar. Jag har känslor utan uppehåll.


Bloggen har varit allt utom prioriterad senaste veckan. Kaos på alla jävla håll och kanter. Jag har mest legat halvt apatisk i sängen och det som räddat mina dagar är när jag hört min storasysters röst i telefonen. Ursäkta att jag är totalt sämst på att höra av mig, hitta på saker osv men just nu är hela jag sämst och huvudet bara snurrar i helt fel banor. Vi kan lämna det så men nu vet ni iallafall.

I veckan ska jag bocka av, ta tag i, röra om,planera, vårdcentralen, biomys, osvosv. Den här veckan ska bli allt annat än den förra.

Kärlek
till de finaste


RSS 2.0