-

och jag vet inte vart jag är
jag är med men aldrig riktigt där
det är höstkallt på balkongen och jag längtar till något annat än det här

Exakt så känner jag just nu. Varenda mening är så.jävla.rätt.

it feels bad now but it's going to get better


För en stund sen hade jag en väldigt lång pratstund med min storasyster, sjukt vad jag kan sakna människor. Det finns fan inte ens ord.


*indianrop*


Fredagen bjöd på kalas och hade nog glömt bort hur jävligt det är dagen efter. jaja, roligt var det iallafall men just nu känner jag inte för att dricka alkohol på minst ett år. Ikväll ska jag gosa med josefin så bara att ta på städrocken, annars får hon nog en allergisk chock när hon kommer hit.


"Jag skrattade högt inatt, för jag tänkte på massa roliga saker vi gjort. Bland annat när du stängde in mig under sängen"


Idag hade jag en såndärdagnäralltingkännssnettochåthelvete tills det att jag öppnade min mail.
Saknar dig i sinne maria!


I say it loud. She's the one, she's the one.


Idag insåg jag till min förfäran att jag faktiskt är lik min mor. Vi stod och skulle sätta fast ett nytt cykelställ på vår gamla Volvo. Hon började, gav upp efter 5 sekunder med en svart och väldigt irriterande blick mot mig. Jaja, jag testar väl. Jo eller hur, lika snabbt sa jag att nej det går inte och att vi skulle strunta i det. Som en gåva från himlen kommer då mammas kompis och löser det hela. Hon tittar på mig samtidigt som hon skrattar och säger, ja ni har då inget tålamod ni två.

Ibland skräms jag av att man kan vara lik en annan människa, vare sig det är inåt eller utåt. Jag har aldrig sett en likhet med mamma. Nog har jag hört att jag är lik henne på massa konstiga sätt men aldrig tyckt att det stämmer. Ändring på det, tålamodet är hennes förtjänst. 

Haha intresssant för er (nej jag vet) men nu kan ni skylla på mamma nästa gång mitt tålamod sviker.  


Nu åker jag till mormor och lägger på mig några kilo, PUSS



Forever young, I want to be forever young


Lika förvirrad som igår klev jag in genom entrén på sjukhuset imorse, gick upp och ner i samma trappor utan att se skylten till folktandvården. Många trappsteg och skyltar senare hittade jag äntligen. 8 början på hål i mina små gaddar och blev inte gladare av att inse kostnaden för att gå till tandläkaren efter nyår. BLÄ för att bli vuxen alltså.


I wanna run and hide, I do it every time. You are killing me now.


Skjutsade mami till flyget imorse, virrade runt på sjukhuset tills jag insåg att det inte var förrän imorgon jag har tandläkartid. Är nittionio procent säker på att jag har hål också och lika många procent osäker på vart tandläkaren befinner sig. Varför kan jag inte hitta där?? OMÖJLIGT tammefan. nej nu ska jag mata mina tandtroll med ännu mer socker. Puss på er!


Hold my hand like we're walking free. Tell me it will change.



Fredag igen. Vart i helvete tar veckorna vägen undrar jag? Ikväll fyller nog alla mina vänner glasen med party medan jag ligger som ett slusk och lyssnar på en spotifylista som bär namnet trasiga tonårshjärtan. Haha insåg just hur jävla tragiskt det där lät. Dock det enda jag har ork/lust till just nu.

Ja ibland önskar jag bara att jag var mindre komplicerad och att jag såg fram emot att inte kunna stava till party i slutet på en fredagkväll. Ha en kickass helg mina läsare! (och nej,ni är inte många som det kanske låter)


You never know when you're gonna fall.


hej här kommer världens mest ointressanta blogginlägg



Premiär på tenton ikväll och det är kanske det värsta jag varit med om. Med knivar i halsen och genomjävla blöt av svett kände jag mig som den största soffpotatisen genom tiderna. Jag har ju haft en deal med mig själv att när jag köper gymkort= sista ciggen fimpad. Dags för mig att bli en friskis med andra ord och jag bara undrar hur faaaaaaaaaaaaaaaaaan det ska gå.  

Ikväll umgås jag med amy och jag har smittat henne med kärringsyndromen. Så ingen alkohol i afton med andra ord.


So go out and party, cause I'm just getting started. And I'm dancing to a brand new beat.


Jag rekomenderar starkt att läsa min fina vän Tims blogg. Snygg kille med grym stil och personlighet! Enda minustecknet är att han bor i Lycksele vilket betyder att vi inte kan ses allt för ofta. (Jag förstår fortfarande inte hur man kommenterar...) Därför svarar jag på din kommentar här istället: Tackar! Jaa dags att ses snart, saknar dig! Vad väntar ni på? klicka här


RSS 2.0