let me come home, home is whenever I'm with you


Jag önskar ändå att du var här.
Måndag igen och jag är som vanligt redan less på att vistas i östras korridorer men den här veckan kommer att bli bra. Jag flyttar nämligen in till Amy imorgon och stannar där tills på lördag. Och på fredag är det inflyttningspartaj, woooah!


Oh girls just wanna have fun



Corona igårkväll vilket resulterade i att jag blev hemma från skolan idag. Hade satans roligt och tackar mina fina tjejer en än gång! puss.

Än fanns det tusentals tårar kvar och de var dina att ge vem som helst


Idag är jag på sinnes dåligt humör och känner endast för att slänga allt jag har i en betongvägg, framför allt mitt egna huvud. Less är bara förnamnet. Det är väl allt jag har på hjärtat idag. uäääääh


Yes I would die for you baby


Spenderade i stort sett hela dagen igår med denna fina. Hur trevligt som helst, särskilt med tanke på att vi ses alldeles för sällan nu för tiden. Nu ropar gymmet efter mig, puss.

I got a fever ragin' in my heart, you make me shiver and shake


Tack hej, fuck dig. Jag har fått nog.
Äntligen fredag = jag är på bra humör igen! Ikväll ska jag träffa fina tjejer och ba glida runt. Det blir inget besök på corona, våra plånböcker svek men snart snart snart ska det firas att amy äntligen flyttar till stan (!!!!!!!!!!) Eller okej inte snart, om två veckor. Men ändå. Det kommer bli AWESOME, punkt slut.

You know I'd do anything for you


♥♥
Tar en bloggpaus ett tag. Annars kommer ni bara bombarderas med massa emoinlägg. Så återkommer när jag är på humör igen, det kan vara imorgon, om en vecka eller ett halvår. Vi ser väl. Puss.

Some feelings never seem to let go


Vilken tur att det går bra för mig att vända på dygnet. Särskilt med tanke på att jag har en hel lista på saker som ska göras imorgon. ÅH

ohnanananaaaaaa whats my name


Japp, då har skolan börjat igen. Vilket också betyder att jag kommer gå runt som ett levande lik på dagarna och däcka direkt jag kommit hem, plugga natten innan proven och bara klaga allmänt mycket på livet. I helgen åker jag till lycksele och har snowboardpremiär samt en massa fika och sömn men framför allt träffa elsa som jag saknar så sinnesjukt mycket. Så jo jag ser lite ljus i livet ändå, om jag kommer hem levande återstår dock att se.


On the first page of our story, the future seemed so bright


Jag vet inte, klockan säger mig att min morgondag kommer gå käpprätt åt helvete. Jag kommer anlända till holmsund som ett levande lik (om jag ens hinner med bussen)och förmodligen däcka i amys underbara soffa. Fan vad bra det kommer gå med vårt projektarbete, känner lukten av ig på lååååååååång väg. Gonatt raringar! Eller ja, Gomorgon kanske passar bättre.


I don't know why I'm still surprised

Den här kvällen bevisade bara ännu mer varför jag vill bort från umeå. Usch

I'm telling you, turn it up until you can't rock anymore


I killed you in my head three times.
 Hur som helst så känner jag på mig att det kommer bli en jävligt rolig kväll imorgon! Vare någon som sa allt ska upp? Visste väl det! Puss på er!


ja må dom leva!



Idag fyller rebban 19 och lilla rut fyller 2 år. Många grattiskramar till dom båda! ♥


"if you ever love somebody put your hands up"


Jag och Vickan satt uppe till 6 imorse och hittade denna bild. Kan inte göra annat än att tillägna den till Amy av 3903290 anledningar. Här gumman, feel it, live it!


2011


Ja då var det 2011, fyfan vad tiden går fort. Detta år kommer bli jävligt speciellt och det känns väldigt bra.


RSS 2.0