Want you to make me feel like I'm the only girl in the world





Måndag igen och jag vill redan ha helg, som vanligt! Idag har jag inte gjort mycket, varit i skolan till klockan elva, jobbat, tränat och ringt en samtal som jag har gruvat för i över en vecka. I helgen var jag hos min mormor i lycksele,plockade lingon,träffade elsa, strosade omkring på stan och åt. Precis som helgerna hos mormor brukar se ut. Och jag älskar det.

Ge mig en vinterdrog,ge mig allt du har



Min går kväll spenderade jag i Amys soffa med henne och våra andra två vänner ben och jerry. Imorse lekte vi fotostudio i hennes vardagsrum och bilderna blev som dom blev. Och nej,vi var inte seriösa. Nu är jag hemma och har nyss fått besök av några fina tjejer och kvällens planer är skitsnack och vattenpipa. Hoppas ni har en bra lördagkväll! Puss.


Without you in my life I'd fucking die


Snart fredag och mina vänner är dom finaste i världen. Nu ska jag ta tag i fucking svenskatalet som gör att jag nästan spyr när jag tänker på det. Puss.


Ge mig en ny drog som tar mig nånstans,jag behöver en ny medicin och ett nytt land


Nu har jag suttit med det här inlägget i över en timme och suddat gång på gång. Jag vet inte ens vad jag vill ha sagt. Det är måndag och jag vill bara ha fredag igen. puss.

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker?


Idag var det cykelhajk som stod på schemat. Sen klockan 5 var det dags för dans. Jag är med andra ord helt utkörd just nu. Men väskan står öppen och gapar mot mig, jag måste packa innan jag går i säng och det känns som världens största projekt just nu. Jag åker nämligen till vickan imorgon för födelsedagsfirande som nog blir väldigt trevligt. Plus att det är födelsedag=med att jag får äta sötsaker, många pussar på det. Nu måste jag göra mig klar så jag får slänga mig i sängen. Gonatt och trevlig helg!

I think I remember those eyes, eyes, eyes, eyes


Idag har jag legat i sängen hela dagen och tittat på one tree hill, gråtit floder och ätit kaviarmackor. Jag har också köpt gymkort så nu ska jag vinka hejdå till soffahängandet ett tag, förhoppnings vis förevigt men det vet vi ju alla hur det kommer gå. Mer har jag inte att säga. puss.


men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro


Äntligen helg. Skolan tar redan död på mig och allvaret har inte ens börjat. Hur som helst så är det lördag och jag ska träffa vickan ikväll. Sista helgen innan hon fyller myndig! Det har inte hänt mycket roligt sen sist och det är dags för mig att släppa taget nu.föralltid. Ha en bra helg mina fina,puss.

RSS 2.0