When everything's made to be broken, I just want you to know who I am


You never know when you're gonna fall. Varför gör man saker man hade lovat sig själv att aldrig göra om? Du har lyckats igen och jag vet inte om det är bra eller dåligt. Men det känns så jävla rätt. Förvirrad och förkyld som jag vet inte vad, så jag säger gonatt.


and who do you think you are, running around leaving scars


woops vad längesen det var jag bloggade. Men london var UNDERBART, orkar dock inte skriva något om det,hehe. Helgen invigdes på corona med mina lovers och det var som vanligt jävligt roligt. Minuset var väl att jag är guds svarta får och fick minsann inviga akuten för första gången i mitt liv. Allting gick bra och jag tackar än en gång alla som hjälpte mig ♥ Resten av helgen spenderades tillsammans med film och fintfint sällskap!

Hear the DJ say loves a game of easy come and easy go


Nu är resväskan packad och det känns lite overkligt att imorgon vid den här tiden är jag i London. Håll tummarna att planet inte störtar eller liknande. Jag kommer sakna er alla, hörs på måndag! ♥

Not the way that I do love you


It was just a moment of gold.
Nu har jag flyttat hem igen så jag tackar och bockar amy för en jävligt trevlig vecka! Helgen var toppen dock med en massa jävla frågetecken nu efteråt. Idag är det måndag igen och jag är dödstrött, less och jävligt förvirrad. Nej nu jävlar ska fläsket få sig en omgång på tenton! Tack för att ni finns, ni vet vilka ni är!

Du lär väl lämna snart och här står jag kvar, för jag blir så dum av dig


So call me your sugar. Sambolivet med amy är topp tio. Vi strosar runt i fettigt hår, mjukiskläder med kent dunkandes ur högtalarna och lever på chokladbollar samt några glas juice. Imorgon mina vänner är det fredag vilket innebär utgång med finaste tjejerna!

RSS 2.0