ersboda folkets hus levererar


"En utställning med bilder från Kents album och turnéer visas 5 - 10/9" ni vet vart ni hittar mig under dom dagarna iallafall.

HJÄRTA.






och tiden bara flyger förbi

åker hem imorgon. vill inte vill inte vill verkligen inte. blä.

Har alltid kunnat tappa min skalle till marken, har alltid varit säker på att jag kan göra fel.


I fredags åkte jag till järna för att umgås med denna söta och igår var det bröllopsfest. Hur trevligt som helst. Idag måste jag klippas. Fick ett wakeup-call när min syrras kille sa att jag hade en dreadlock i nacken och när jag kände efter så stämde det. Det är det enda jag har planerat idag, lär återkomma med bild och tårar om jag känner mig själv rätt. Ha en fin dag!

Från krönet av kullen kan jag se, min förlorade värld.


Ja, min gårdag blev väldigt mycket bättre när jag fick dessa på jobbet igårkväll och blev inte sämre när han sa att dom var använda. Fan vad jag börjar låta som kent-besatt. Eller ja okej, jag är kent-besatt. Dags att lära mig gitarr kanske? Annars får jag väl rama in dom eller sova med dom under kudden. Aja, nu ska jag iallafall ta mig i kragen och kliva ur pyjamasen för ännu en arbetskväll. Puss!

Jag blir aldrig mer densamma, jag blir aldrig densamma som förut. Somliga ljus brinner aldrig ut.

Det enda jag vill säga idag egentligen är att jag älskar min mamma och mina syskon mest av allt i världen. Och verkligen hatar min pappa.

När ett framsteg blir ett bakslag.




Vart i helvete tog sommaren vägen? och vart tog mitt liv vägen? Det känns som att jag endast har sovit och jobbat denna sommar. Inte ok. Livsångest något så jävulskt.

Då finns det ingen som tar en, man är kung kung kung i baren



Japp, bilden längst ner är min favorit fram tills dess att jag har en bild med hela bandet. Det står nämligen på min "det här måste jag göra innan jag dör" lista. Annars då? 40års kalaset blev succé. Jag och Malin hade väldigt roligt bakom baren där vi hällde upp allt från champagne, vin, öl till groggar av alla dess sorter. Hemkomst sent som attan och sen dess har jag jobbat, ätit frukost klockan tre som består av godis sen tillbaka till jobbet där jag diskar som om det inte fanns någon morgondag. Saknar er där hemma, inte själva umeå dock. Puss.

40 års partaj


Åh vad ni kommer få se webcambilder nu..Ikväll ska jag agera bartender på suss 40 års fest. Undrar fortfarande hur faan det ska gå, jag som alltid spiller..Det bästa av allt är att trummisen i KENT kommer att vara där!!!!!!!!!!! Jag tror inte ens att jag behöver beskriva hur glad jag är. Håll tummarna för mig ikväll och att trummisen kanske är singel, HEHE. PUSS.


Stockholm i spöregn


(Arvid hittade äntligen webcamprogrammet, som jag har längtat efter en webcam i typ 7 år så nu jävlar, HEHE)
Vaknade upp imorse av att jag hostade som att jag hade rökt hela mitt liv. Halsade hostmedicin till frukost sen satte jag och arvid oss på varsin cykel i spöregn och besökte en adidasaffär. Jag har blivit kär i både skor och kläder vilket är allt utom bra för min plånbok. Dock går jag all in som diskare ikväll och tjänar förhoppningsvis en liten slant så jag kan få liiite bättre samvete. Puss på er.

kiss me till you're drunk and I'll show you, all the moves like jagger.


(har inga bilder på den här datorn än utom dom från i lördags)
Väskan packas för fullt igen. Har inte ens packat upp den sen piteå och innehållet luktar smuts, cigg blandat med alkohol. Ler åt hela den resan än om jag inte ens minns hälften.  Hur som helst, imorgon hoppar jag in i bilen ner till stockholm. Jag har ingen hemresa men är tillbaka i umeå tidigast den 21 augusti. Nu när jag har dator igen så kan jag uppdatera också! Nu skriker tvättmaskinen och väskan. Puss!


last night


Kunglig förfest hos nicke igår och sen vidare till 5 som var överfyllt och jag blev alldeles för nykter. Stort tack till josefin och amy som räddade hela min kväll.

Tillbaka


Ungefär exakt två månader sen jag skrev här något senast. Jag har varit datorlös tills för några dagar sen. Sommaren har gått äckligt fort och jag kan fortfarande inte förstå att jag inte ska vistas i östras korridorer till hösten. Jag är ju arbetslös så lär ju ha rätt mycket tid över nu för tiden. Puss.


RSS 2.0