Shut the world outside until the lights come on, I feel my heart start beating to my favourite song.


Min dator verkar säga hejdå till livet och mamma verkar ha gömt kvittot på något bra ställe för jag kan inte hitta det. Därför har jag startat vår gammdata och hur mycket jag än hatar den så kan jag inte slita mig från bildmapparna. Näpp, dags att ge mig själv en spark i baken och börja med städningen så mamma kan se golvet ikväll!

du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu


(ser du detta maria, så ge mig ett livstecken????)
Idag är jag så jävla sugen på att röka vattenpipa av någon anledning. Tittat igenom en massa bilder och känner hur mysigt det hade varit. Du som har en vattenpipa, kom till mig ikväll! Heejdååååå



Men kärleken som fanns där en gång, har byggt något vackert som krossar allt


Äntligen fredag men ingen partyhatt sätts på mitt huvud ikväll. Biomys och sen jobbar jag både imorgon och söndag. Ha en kanonhelg!


So I'm trying to do my best to make something out of nothing


Idag har jag mest halvsovit hela dagen och jobbat på kvällen (går bra för mig att ta tag i livet....) Imorgonbitti blir det tandläkaren och sen ska jag börja bocka av ta-tag-i-livet-ester-listan. Håll tummarna!

jaaaaaaaaaaaa jag är tillbaka


HA-HA trodde ni verkligen att ni skulle slippa mig så lätt? Icket ;) Ja, förra veckan var dålig och ja jag är nog mano-depressiv eller liknande. Ni får helt enkelt stå ut med mina hejjaghatarmittliv-inlägg ibland! Jajaa, idag har jag träningsvärk och dregglar över denna kille! Ni som inte sett brothers and sisters, gör det.


punkt slut


Fick för några dagar sen veta att min storasyster kommer hem i två veckor om inte så länge och jag började nästan gråta av glädje. Annars har den här veckan varit totalt jävla värdelös och jag har fortfarande inget liv. Därför tänker jag nog stänga ner den här bloggen för den är lika dålig som den här veckan och nästa lär inte bli bättre. Tack och hej!

dags för mig att klaga lite, för "ovanlighetens" skull


Sjukt vad jag har mycket jag borde ta tag i, listan är fan meter-lång. KAN NÅGON BARA GE MIR ORK???


My universe will never be the same, I'm glad you came

Som vanligt är jag så trött att jag ser i kors och vill inget annat än att slänga mig i sängen. Jag kan nästan slå vad om att jag lider av narkolepsi eller vad det heter för att vara såhär trött är fan inte normalt. LESS är bara förnamnet.


och så var det söndag igen.

Helgen har varit kanontrevlig och avslutar den med att citera min bror, Grattis till alla pappor utom en.


Home is wherever I'm with you


Dålig sömn varje natt denna vecka men imorse fick jag sova ut och tackar varenda högre makt för det. Idag måste jag ta tag i mitt bombnedslag till rum för imorgon kommer mina brorsor och Rut hem och stannar över helgen. Det om något är efterlängtat!! Nu stirrar dammsugaren på mig, puss!


Fredag


(bra cam jag har...)
Min kväll började med jobb följt av att äta sig fet med glass hos amyboy. Jag klagar absolut inte men varför är jag så jävla trött hela tiden??? I helgen ska jag försöka ta tag i träningen som legat på tok för länge på hyllan, amyhäng och jobb. en massa kärlek till er och ta't lugnt med alkoholen! GONATT.

hihi titta vad jag fått låna av vickan


Min mobil går inte att prata i längre så vickan var modig och lånade ut sin gamla till mig. Att jag är den mest otekniska människa är ingen nyhet men att också ha världens fetaste fingrar gör inte saken lättare att använda. jaja, puss på er!

RSS 2.0