Idag fyller världens bästa och finaste 19 år


Jag skulle kunna skriva en hel bok om oss och hur förjävligt dum jag varit mot henne i yngre dagar eller hur mycket vi skämt ut oss. Den här tjejen om någon, är ett guldkorn. Grattis Elsa ♥


Fredag den sjuttonde och världens bästa har namnsdag.


Förkyld är bara förnamnet just nu och tröttheten är värre än vanligt. Helgen ska med andra ord spenderas i soffläge med undantag för imorgon när jag ska ut på nå helvete. Nu: brumma iväg och köpa det onyttigaste ica har att erbjuda.

Dom gav mig nya öl, nya glas, nya shots tills jag vingla bort.


I fredags lyckades Amy få mig ut på dansgolvet där vi sjöng(skrek) till Byz som stod på scenen och prickade av meningarna lika bra som på högstadiet. Sjukt tragiskt men det var nostalgi utav bara fan. Dock kände vi oss båda som två gamla kärringar jämfört med resten av skaran där inne så när klockan passerat ett gick vi ut.

Där ute träffade vi både nära och nästan glömda människor som jag inte pratat med sen jag faktiskt lyssnade till karatefylla på min ipod. Med håliga strumpbyxor, svart mustach(fortfarande ett mysterium?) pommes-mulat ansikte (äckligaste känslan jag haft på länge..) så njöt vi fullt ut och skrattade tills vi bokstavligt talat vek oss.

Konstig/random kväll men åh så jag gillar nostalgi.

världens bästa mormor


Mormor har kommit hem solbränd och fin så nu sitter hon och syr upp mina nya jeans (applåder till mig som köpt jeans, tack) Genen med korta ben är dock inte mycket att applådera för. Mormor är bäst. Mer har jag inte att säga. Puss.

Sofias änglar.

Det enda jag tänkte skriva i det här inlägget var vilken fruktansvärd mensvärk jag lyckats få idag. 40 minuter senare har jag tittat klart på senaste avsnittet av Sofias änglar. Jag grät från början till slut och ska försöka att aldrig klaga över något så litet igen. Ni måste se avsnittet, så jävla jävla berörande.


bläääääääääääääääääääää

Usch vad pengarna kan rinna iväg från min plånbok. Nu ska jag leva så jävla fattigt resten av månaden (härligt att den just börjat....) Och sen är jag så jävla sugen på en ny mobil, men icket. VARS ÄR MIN MILJONÄR?

saknad och gonatt


Hatar så jävla hårt att Maria bor så långt bort. Tänker på dig minst en gång varje dag och blir tårögd varje gång. Åh så jag hatar alla avstånd till mina kära. Godnatt.

I'm gonna marry the night.


Japp, ni ser rätt. Jag har börjat strukturera upp mitt liv lite. Inte en dag för sent! Annars då? Hade en kanoners helg i Piteå med Vickan och blev faster två gånger under ett dygn. Igårkväll skypade jag med Arvid och lilla Betty. DOG så söt liten tjej. Ni kommer spy på mitt tjat om dom små bebisarna.


RSS 2.0