Just remember when you come up, the show goes on


Har sjukt mycket att göra ikväll, allt från träning till plugg. Min träning för beach 2011 har spårat totalt och ersatts med soffhäng och godsaker. Imorgon skriver jag mitt sista prov och det känns så jävla sjukt. Ville bara säga det, puss!

Its gonna be a bumpy ride


Idag tog amy fucking körkortet!!!!!!! Satt hela morgonen och väntade på att hon skulle ringa sen kommer hon inrusandes i klassrummet och jag bokstavligt talat skrek och slängde mig i hennes famn av glädje när jag såg hennes blick. Jag känner mig som en stolt mamma och ikväll blir det bmwhäng för hela slanten! GRATTIS IGEN ♥


Tänk om jag faktiskt gick av. Förlora mitt nyfunna hopp, allt jag kom var till ett stopp.


Vilken jävla utgång det blev igår, träffade i princip bara nya människor! Grädden på moset var att jag äntligen fick träffa tim igen! Maggio var kanon men redan efter två låtar fick dom bära ut mig och amy. Helt stört mycket folk. Idag mår jag allt utom bra och har inte lämnat soffan sen 12. Nu blir det en treo och sängen. Gonatt!

Turn up the volume, blow up the speakers. Turn the lights off, turn the music higher


Ja jag är sämst på att blogga (ovanligt). Tyvärr tror jag att jag har lyckats kamma hem en förkylning som kommer bryta ut när som helst. Treon har varit min bästa vän de senaste dygnen men ikväll ska jag dricka annat än treo och umgås med en tjej som ganska lätt kan lyckas supa mig rejält onykter. Vattenpipa, corona och maggio står på schemat.  Så mina vänner det här kan bli en intressant kväll.  PUSS


Någon borde byta stad för nu kommer allt tillbaks



Den här veckan har varit värdelös avslutades dock med en trevlig utgång och sen hemkomst. Vaknade imorse av mina grannbarn= 100 stycken ungar i alla åldrar skrek i kör här utanför. Har med andra ord inte sovit många timmar och jag ser ut som ett lik. Ikväll ska jag på grillmiddag i holmsund sen myskväll på öbacka.

hatar fortfarande måndagar och rubriker.


Enda ljuset denna måndag är att jag ska baka dumlekakor med småbarnen. Resten kan fara käpprätt åt helvete.


Du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort


Har haft en riktig mysig helg hos mormor och gjort precis som jag sa, levt på allt som innefattar ordet onyttigt. Dock blev det inte en enda bild tagen med kameran, SKÄMMES! Däckar när som helst fast jag sovit hela helgen men vill inte vakna till den här veckan, fy i fan.

Hur ska man möjligtvis kunna bli lycklig om fantasin inte kanske var på riktigt


Mitt i all packning hittade jag min kamera! Jag har blivit värdelös på att använda den (kan bero på att jag har världens tråkigaste liv så jag har inget att fota) men jag tänkte göra ett försök i helgen! Imorse hade vi brännboll, hur kul som helst och svettigt om inte annat så nu väntar duschen sen brumma iväg till mormor, KYSSAR!  


The scars of your love, they leave me breathless. I can't help feeling.


Japp sveriges sämsta bloggare, that's my name. Vet inte vad jag ska skriva mer än att imorgon åker jag till mormor och ska ladda upp för beach 2011 med kakor, mat och jävla massa godis.


17. En ovanlig bild.


Alltså jag vet inte riktigt hur jag ska tolka en ovanlig bild men det är inte särskilt vanligt att jag ligger på ett renskinn och pimplar.

16. Någon du aldrig kommer släppa taget om.


Det nyaste tillskottet i familjen. Hon är världens charmknapp och jag kommer aldrig i hela mitt liv släppa henne.

15. En person som du vill vara med


Finaste rebban som alltid försöker få mig på bra humör och hamna på andra tankar. KOM HEM.

Could you whisper in my ear, The things you wanna feel,I'll give you anything To feel it comin'


Igår satt jag och marja utanför bräntis och pratade gamla minnen. Helt sjukt vad tiden går fort och vad mycket minnen som finns. Hamnade tillslut i hennes soffa med varsin kopp te och vickan kom förbi. Vilken jääävla nostalgitripp det blev av hela kvällen. Till slut var vi så trötta att vi knappt orkade sitta upp och vek oss av skratt när jag och marja insåg att vi fortfarande kunde denna låt utantill. http://www.youtube.com/watch?v=3zlIU_QRTqY 

14.En bild som påminner dig om gamla tider.


Jag och Sanna var två fjortisar som trodde att vi ägde världen,hatade våra mammor och alla som inte älskade oss, spenderade nästan alla våra kvällar på ersboda, blev utslängda från obs i princip varje gång och upplevde en jävla massa tokigheter. De små pengarna vi hade gick till powerking och smink.  Jävligt knasiga tider men kul som satan hade vi och jag ångrar inte en sekund.

13. Du och någon klasskompis


En hel drös med fina tjejer. Har ungefär 19 dagar kvar med dessa, varför känns det som igår vi började ettan?

The club can't even handle us right now


Önskar att jag kunde spola tillbaka tiden ibland. Utgångarna var oslagbara, spårade totalt, rösterna försvann, lina delade ut cider, ramlade så knäna blev blåslagna och allting runt omkring var så jävla bra. TYCKER OM ER TJEJER

12. En bild på din vardag.


Förutom att beklaga mig över livet, ligga i soffan eller sängen så skrattar jag ofta åt dom här två tokstollarna på dagarna. Eller ja, dom gångerna sanna vill sitta med oss;)

snälla säg det igen och säg det igen, schalalalalalalalalaa



Jag sitter med världens största leende på läpparna, hjärtat slår till max och jag har fjärilar i magen! KENT SKA TILL PDOL I ÅR IGEN! plus veronica maggio och hennes nya album kickar ass. Näe jag är fan förälskad, ska gifta mig med hela jävla KENT. iiiiiiiiih så glad så glad så glad.


11. En person du kan berätta allt för.

Det finns ingen jag kan berätta precis allt för. Såklart är det många jag kan berätta mycket för, men långt ifrån allt. Ni vet vilka ni är.


Vore nog bättre om jag lämnat och glömt,kan inte få dig ut ur skallen som en hjärntumör.


Okej det är mer än länge kvar till helg men det är det enda ljuset i den här veckan. Är så less på allt som är som vanligt, behöver förändringar och trevligheter. Hör av er om ni har något förslag. BLIR GALEN.  ps. Saknar rebban också,komsi komsi hem

Någon borde byta stad för nu kommer allt tillbaks


Hittar ni någon som är mer skolless än mig så gör ni det fan bra. Samtidigt känns det sorgligt att om snart en månad är det över. Dock kommer jag aldrig sakna alla jävla prov och inlämningar, över min döda kropp.


I think about it every night and day.


10. Någon du tycker är väldigt snäll.


Maria som jag har känt sen jag var två år. Hon är och har alltid varit en av de snällaste människor i min närhet. Dock utnyttjade jag det en aning när vi var mindre, så konstigt nog vill hon fortfarande umgås med mig. Vi är totalt olika men passar så perfekt ihop. Dagen närmar sig när vi båda kommer gå åt olika håll och att jag inte kommer kunna ta cykeln ner till falkvägen,att vi inte längre ska mötas på tenton som vi gjort i 4 års tid, inte sitta i hennes kök med varsin tekopp i handen. Alla dessa småsaker, FAN vad jag kommer sakna det. Samtidigt vet jag på något sätt att vi ändå kommer hålla ihop.

RSS 2.0