9. Någon i din släkt.


underbara och älskade mormor. ♥


aldrig mer PA.

Vill bara tacka gudarna för att man gör projektarbete en gång i livet. Eller ja, kanske ses vi på komvux i höst för om jag och amy får godkänt är långt ifrån säkert. Duktiga har vi iallafall varit. Nu somnar jag, PUSS.


Ge mig en ny drog som tar mig nånstans, Jag behöver en ny medicin och ett nytt land




Har en kan-inte-sluta-lyssna-på-kent-period just nu. Underbaaaaaart. Knepade ihop en liten spotifylista ikväll med låtar som jag älskar för tillfället>besteee<Några nya, några gamla. Hoppas ni gillar't


7. En person du saknar.


Någon som jag saknar otroligt mycket är Elsa! Min älskade kusin som har fått stå ut med mig alla dessa år. Jag var en jävla bitch när jag var liten så hon har inte haft det lätt. De flesta stunder har vi haft satans roligt och vi har mycket att skratta åt såhär i efterhand. Hon är den snällaste människa jag känner och finast i världen. ♥


7. En bild som du aldrig lagt upp.


Tittade på dessa filmer i helgen och jag grät av skratt. Den här bilden har jag aldrig lagt upp och som tur är inte filmerna heller. Vi har haft ganska roligt i skolan ändå. Eller vad säger ni?

6. En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Trots att vi bor grannar träffas vi allt för sällan. Annat var det sommaren 2009, då satt vi så gott som ihop. Åkte moppe som galningar både dagar och nätter långa oavsett väder. Skrattade alltid åt att du inte kunde vägen som vi körde nästan varje dag och natt. Gick alltid på toaletten tillsammans vart vi än var och ler fortfarande när jag tänker på den gången en av toaletterna gick sönder. Ljög fint för våra föräldrar om nätterna. Satt på mariebergstaket i solnedgången. Låg halvdöda i din soffa, åkte äntligen till frankrike tillsammans. Andades in alldeles för mycket ninjas. Det var du snackade vett i mig den sommaren när jag var totalt förvirrad. Vi torkade varandras tårar och kramades alltid extra hårt som bara vi kan. Vad vi än gjorde så hade vi alltid roligt. Vi umgicks i princip varje dag och det är nog mycket därför jag minns sommaren 2009 med ett sånt jävla stort leende på läpparna. Saknar det, dig och allt däremellan. 

Miljoner ord förvinner ner i förrgårs svarta hål,som hundratusen åsikter som ingen lyssnar på.


Riksränsen var underjävlabart och det enda som gäller denna vecka är prov och projektarbetet. BLÄ.

ester hälsar

hej allihop här är jag, bilen går så fort meka varje daaaaaag... maria hälsar: inga mer fucking äckel män!!! malin hälsar: kiss my ass goodbye baby! vi hälsar: club cant handle us tonight. yey maaaan, de vcar allt, over and out bitches. xoxo, hejdå esters 8 läsare.. vem är ni? vad gör ni? nu kör vi. hejdå:*:*:*:*:**
ADJÖ, DÖ.

5. En gammal bild på dig själv.


Som ni ser själva så hatade jag inte smink´på den tiden och inte fan var det fint. Vilken tur att det går att skratta åt nu iallafall!

4. En bild på en konstig tid i ditt liv.


Enda tiden i mitt liv som känns konstig att titta tillbaka på, är när min pappa fanns med i bilden.

so raise your glass


Ge mig fredag.


3. En bild på någon i din familj.


Mina två storebröder Arvid och Henrik för er som inte visste. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om dom mer än att de är bäst i världen och ligger mig närmast hjärtat.

2. En bild på dig själv.


Jag är dålig på att ta egobilder nu för tiden men den här bilden gör mig på bra humör av en jävla massa anledningar.

1. Någon du umgås väldigt mycket med.


Jag och Amy har umgåtts i princip varje dag sen vi började gymnasiet. Hennes humor är KUNG och hon är en av de få saker jag kommer sakna med skolhelvetet. Att jag tycker himla mycket om henne är en självklarhet och beundrar hur hon står ut med mig varje dag, vilket humör jag än är på.  Skål..jävla hora!

hihi

Eftersom att jag är bokstavligt talat SÄMST på att skriva något intressant på den här bloggen tänkte jag försöka göra denna lista,som typ alla andra också gör. Det gick ju inte så bra förra gången jag skulle testa en sådan men kanske bättre lycka denna gång!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.


There were sounds in my head. Little voices whispering that I should go and this should end.


Jag har världens lugnaste helg med en rad av måsten som ska bockas av. En jävla vecka kvar till sista påsklovet och jag blivit tillfrågad att följa med till fjällen en hel vecka GRATIS, det kan man inte tacka nej till. Nästa vecka kommer bli rena helvetet i skolan så att fira med utgång på fredag är ett måste.

You're always there, you're everywhere. But right now I wish you were here


Idag fick jag tid hos psykologen så nu kan det bara bli bättre. Det är ingen hemlighet att jag inte mår som jag ska eller som jag brukar. Och nej, jag skriver inte ut det här för att få uppmärksamhet som ni säkert tror. Ska jag vara ärlig vet jag inte ens varför jag skriver det men det känns lättare att skriva här än att säga det i verkligheten. Hur som helst får ni tycka och säga vad ni vill. Tack till er alla återigen, ni vet vilka ni är.


RSS 2.0