Where do I begin?


Idag orkade jag inte trippa iväg till skolan och fysatan vad skönt det är att kunna sova ut. Jag borde dock ha suttit med skolböckerna hela dagen men det gick inte den här gången. Grejen är att jag inte bryr mig heller, men på torsdagkväll lär jag ju få sitta hela natten och försöka lära mig allt inom kemi och kristendomen.  Ikväll ska jag agera kock åt min mor sen iväg till falkvägen. Ha en fin dag och kväll och hoppas ni pluggar mer än vad jag gör.


Cause girl, you're amazing just the way you are


Ikväll ska jag umgås med denna brud och vi ska tjocka med godis framför någon bra film. Fasen vilken kärring jag har blivit, känns som att jag inte gör annat än att ligga i soffan och sova på helgerna. Men nästa helg blir det ändring på det, fredagen ska kicka ass har jag bestämt. puss på er!

Inget att försvara, jag gav upp för länge sen


Nu är det äntligen fredag, som jag har längtat. Den här veckan har varit jävligt förvirrande och det har bara hänt en massa tråkigheter på alla håll och kanter. Typiskt hösten. Jag har väl inget att klaga över egentligen men ibland känner jag bara att allting kan dra åt helvete och idag är en sån dag. Såhär blir det ibland när jag har legat i sängen och tänk alldeles för mycket. Därför ska jag ta mig upp och iväg till maria så jag kommer på andra tankar. Fan vilket deprimerande inlägg, men dom smällarna får ni ta. Ha en förjävla rolig helg!

So come a little closer, come a little closer


Har inget vettigt att säga mer än att jag åker till stockholm nästa lördag och det behövs. Imorgon är det fredag och det enda jag har planerat är att sova för nästa vecka kommer bli ett helvete. Tack för mig. Puss.


What will you do when you get lonely,when nobody's waitin' by your side





Igår hade jag och josefin som uppdrag att köpa kläder åt mattias. Vi gick lös på h&m och SATAN så fin han blev. Sedan mötte vi upp amy på waynes och satt där i tre timmar. På kvällen låg jag och josefin i hennes soffa och åt jordnötssmör, såklart är vi som två gammkärringar och somnade vid tolv. Nu ska jag städa...sen iväg och bränna kalorier! PUSS


and i think that you are my favourite mistake


ute och glider med snowboard och skidor


Som ni vet har snön anlänt, känns alldeles för tidigt och slask är det värsta. Ifall det ska vara snö ska det vara mycket eller inget alls. Jag har inget vettigt att säga,som vanligt. Fan vad klockan är mycket, nu måste jag sova. gonatt finisar!


I know I can't take it 'cause I see now,It's just one of those days


Idag är jag ledig men såklart väckte mamma mig vid åtta imorse så mitt humör är inte på topp idag. Jag har haft en grym helg men har fortfarande så föbannat jävla ont i både ryggen och nacken. Men kul hade vi och ja det suger att inte vara 18. Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen, wish me luck eller något.


When I see your face there's not a thing that I would change


Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset
och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar
med dig blir jag mindre, som gubben i lådan
jag vägrar att inse, du sviker mig alltid

Ikväll blir det movienight och imorgon ska jag fylla glaset några gånger och dansa tillsammans med coola/vackra/sexiga/snygga/osv friskvårdare! Hoppas ni får en trevlig helg finisar!

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG


Idag fyller dessa sötnosar 18 år! vilket betyder att jag och amy är dom enda som inte fyllt 18 i klassen men what to doo. Hoppas ni får en superduper bra födelsedag så firar vi på lördag! WOHO

forever and a day, baby, that's what I want when I'm with you






Yes, där har ni min fina helg. Ikväll har vi nattorientering och jag är inte övertaggad direkt så idag känner jag bara tack hej fuck dig, jag har fått nog. puss.


RSS 2.0