PUSS


Så.jävla.bra.och.bleckan.till.vänster.är.så.jävla.snygg.

Jag blåste mina drömmar i ballonger som jag knöt på balkongen. Barndomen, ingen ånger eller strul.


Fick äntligen sova ut imorse vilket resulterar i att jag fortfarande ligger kvar i sängen. Hade jag haft en frukost som ovan hade fan min dag varit fullbordad! Glad för att jag inte behöver känna mig som ett lik idag iallafall :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Nu: hitta frukost och försöka våga ringa samtal (varför äre så jävlajävlajävlajävla jobbigt att prata i telefon med människor man inte känner??)

Men jag har mina skäl, Jag låter saker rinna ut så jag slipper ta farväl. Jag lever med en sanning och du kan inte tävla med den.

Igår fick jag ett dampryck och slängde ut allt jag har i mina garderober. Jag hittade kläder som jag hade i sjuan, gamla dagbokspapper, gömd sprit sedan tusen år tillbaka.

Sjukt vad jag har samlat på mig. Vissa grejor kunde jag inte slänga, till exempel mina gamla gråa mjukisar som är håliga och utnötta i varenda söm. Mina första cheap monday jeans som är lika trasiga. Inte heller mina ciggpaket från delar av världen. Det finns alldeles för mycket minnen. (Inte ett friskt tecken, jag vet. Men ibland trivs jag att vara lite psykstörd.)


Sparade förövrigt den röda palestinasjalen till dig Josefin, hon sa nämligen att det var det enda hon ville ärva av mig om jag dog. Känns bra.


Come on as you are , bring all your scars. Everything is going to be alright.


Min dygnsrytm är så jävla värdelös just nu och det känns omöjligt att vända på den. Allting känns omöjligt och värdelöst idag men imorgon börjar "nya livet" och det kommer gå bra. Det måste gå bra. Allt måste bli bättre nu innan jag går sönder. Igen och igen. 


Titta vad jag hade på mig idag..


Jappp, det trodde ni alrig va? Tänkte halvt sovande imorse att fan ester, dags att ta dig i kragen och börja använda jeans. (nyårslöfte även förra årets nyårslöfte..)

Men näe, trivs fortfarande inte i det. Och idag körde jag mot rött igen, andra gången under min körkorts-livstid. Fick såklart panik, började öva på någon "bra" bortförklaring och se tårögd ut. Blir kul att se hur länge jag får ha det där lilla kortet i min plånbok..ohållbart tammetusan!

love it



Pratade med min käre storebror för någon dag sen och då sa han "ja allt är som vanligt, om det inte blir en bebis i veckan!" iiih, jag ska bli faster två gånger inom loppet av en månad. puss på det som fan. 

Bygg något vackert som krossar allt.

I lördags kom Tim och hämtade upp mig i kanske den sötaste bil jag någonsin har skådat. Han hade stiliga kläder i vanlig ordning och det första jag möts av är en stor härlig kram. Vi satt och pratade om förr, nu och framtiden. Det enda som snurrade i huvudet när jag klev ur bilen var, varför varför varför bor han så långt bort?  

När jag dagen efter gick över järnvägen tittade jag på elskåpet som alltid får mig att le. Minns så himla väl när jag och Tim satt där för några år sedan. Så många år sedan att Tim hade DC-skor och "gangsterkeps". Jag hade sönderblonderat hår och på min tröja stod det "I am the swedish dream". Vi satt utanför missionskyrkan, tjuvrökte och av någon anledning hade jag en spritpenna i min väska som vi satt och skrev med.

Sedan såg vi att några meter framför oss, stod ett elskåp där någon skrivit ett stort Z. Tim kallade mig nästan alltid Ezz när vi pratade på msn eller sms så han gick dit och skrev Ez framför. 


Mitt smeknamn står fortfarande kvar i samma storlek och färg på elskåpet. Medan vi har växt, färgats och kan köpa egna cigg. Och nu skäms båda över hur vi såg ut då. 

Jag har alltid tyckt om Tim och såklart var jag töntigt fjortiskär i honom när vi var yngre. Vi träffas inte ofta men när vi väl gör det känns det fullt naturligt ändå. Sen första gången jag såg honom har han alltid haft ett leende på läpparna som så lätt smittar av sig. Att han är lika förälskad i Kent som jag är, gör honom inte sämre. Det går inte att tycka illa om den här killen.
Bästa du.








I'm off


I helgen ska jag äta mig några kilon tyngre, krama elsa tills hon går av och sova som aldrig förr. Jag åker till mormor med andra ord. Hörs sen någon dag! puss


i'm not sleeping now, the dark is too hard to beat and i'm not keeping up the strength I need to push me


Med knappt 4 timmars sömn inatt sitter jag nu och ser nästan i kors. Igår åt jag thaimat för första gången och det är fan bland det goaste jag ätit. Så nu vet ni det, och vickan är jävligt go hon med. Nu: Ta på städrocken, puss!

beslutsångest, bluäääää


Vill.så.gärna.men.kan.inte.bestämma.mig.om.vart.vad.osv. puss.

RSS 2.0