GRATTIS MINA B-RUDAR


JOSEFIN 17!

MARIA 18!


GLÄDJESKRIK


till er som inte visste

amy - säger:
förresten,igår var det EXAKT två månader tills skolan börjar

 


i made it, i made it

Nu för tiden är jag en hardworkingwoman på sjukhuset. Dessa tidiga mornar kommer jag nog dock aldrig vänja mig med. Imorgon är jag ledig vilket känns underbart, så nu ska jag till maria och umgås en stund! Tänkte bara uppdatera så ni vet att jag lever! :)
vet inte om dom kommer döda mig för dena här bilden, så säg till om jag ska ta bort den tjejer!


my love's a revolver, my sex is a killer

Inte mycket som hänt sen sist. Varit i täfteå med fina tjejer, PROMENERAT därifrån i tofflor och spöregn, varit med på konfirmation och umgåtts med josefin. Ikväll ska jag plaska iväg till josefin och imorgon är sista lediga dagen. På måndag börjar nämligen allvaret.




now that the love is gone

hola guapas!
Idag hade jag introduktion på det som kommer vara mitt jobb under tre veckor. Jag kommer börja kvart i sju på morgonen, vilket gör mig liiite självmordsbenägen. Jag och tidiga mornar är ingen bra kombination. Jag ska försöka tänka på pengarna som kommer rulla in lite senare,hehe.
Jag var med josefin tidigare i veckan. Vi tog en tripp till bion och såg världens jävla finaste film, the last song. Det blev gråtkalas för hela slanten och jag kunde inte ens sluta gråta efter att filmen hade slutat. Så om ni är sugen på att gråta en skvätt, se den!
Nu ska jag laga lite mat sen vidare mot mariedal!


avslutningen



en kväll med allsång, god mat(?) , träffa randoms, glädjeskrik, ännu mer sång, dans, karusell, prata engelska med svenskar, cykla, hamrinsberget,kramar, pussar, tårar och en jävla massa skratt.


i can really use a wish right now

Jag mår åt helvete idag. Jag och Vickan somnade vid klockan 5 imorse och klev upp klockan 7 för att vi skulle få skjuts in till stan. Det första jag sa var att "det kommer hända något på vägen vickan, jag känner det på mig. Vi har haft för tur den här gången för att det ska kunna vara sant"
Vad tror ni händer? såklart börjar jag må illa och när vi närmar oss teg så måste jag hoppa ur bilen och kräkas. Sen på 5an hem så öppnar inte chauffören dörren så jag kan kliva ur utan måste gå långt som satan och när jag kliver in genom dörren får jag ett sms av vickan "nu har jag också spytt"YES, gud måste älska mig. Om jag är tvungen att ligga och spy på skolavslutningen så kommer jag gräva ner mig själv här utanför. Så helt seriöst, be för mig eller något.  
Återkommer när jag mår bättre och hinken inte är min bästa vän längre.


kärlek vid sista ögonkastet

Helgen har jag spenderat i Lycksele. Jag har träffat mycket fina människor, ätit som aldrig förr, skrattat en jävla massa, tittat på film och vänt på dygnet totalt. Imorgon börjar sista skolveckan och för mig känns det helt overkligt. Känns som att jag fortfarande går i sjuan ungefär. Hur som helst har vi brännbollsturnering och JA våran klass ska vinna i år, iallafall utklädningspriset!!!
Förresten så pajjade såklart min dataladdare i torsdags när jag anlände till mormor så jag ber till gudarna att datatekninkerna är på skolan imorgon, annars lär jag ju få en datafri sommar och det skulle ju kännas lite sådär jättejävladåligt.
Orkar inte lägga in bilderna från mobilen just nu, så jag bjuder på en som tim just skickade! 
 




i can't stop missing you

Varför lär jag mig aldrig att lägga in kläderna i garderoben istället för att det ska bildas ett mount everest på golvet?
Städa är så fruktansvärt tråkigt och det finns hundramiljarder andra saker jag skulle kunna göra om jag inte behövde städa. Så från och med nu ska jag aldrig mer stöka ner (hehe), försöka iallafall..



Nästan sådär rent är det..snart iallafall!


där vi bara hoppades men fick se vad som hände

nu jävlar har jag godkänt i matte B!!!!! jag kan knappt förstå det själv, känns bara så underjävlabart bra! Jag har maria att tacka, utan hennes privatlektioner i måndags hade det gått käpprätt åt helvete.
Imorgon åker jag till mormor och av någon anledning så tycker många att jag är där jätte ofta? Jag förstår inte riktigt hur det kan komma sig, för det känns som att jag aldrig är där.
PUSS PÅ ER.





RSS 2.0